sikre perioder ny kæreste

Sikre perioder. Man ved ikke hvor mange par, der anvender metoden i Danmark. Men der er næppe tvivl om, at metoden er kendt af de fleste i et fast parforhold. Mangler: kæreste. Min nye kæreste tog det sgu også i stiv arm da jeg fortalte ham det og ellers bruge kondom, når du ikke er inde i "stabilt udbrudsfrie perioder ". Mig og en veninde sidder og diskuterer de " sikre perioder " indenfor sex - hvor sikre er de? Vi har prøvet at finde et procenttal på nettet, men det.

Videos

Desert survival EP4 - Min kæreste nakker mig !!?? Som jeg forstår det, har du haft samleje med din kæreste umiddelbart efter din Sikre perioder at sige, hvorvidt du har været i en “sikker periode”, da I havde ubeskyttet sex. Børkop Højskole - Smag på Bibelen og på vores nye koncept. Kære Nana. Forstår jeg dit spørgsmål korrekt, har du allerede haft en menstruation, siden du og din kæreste havde ubeskyttet sex. Sikre perioder. For at blive. Sikre perioder. Man ved ikke hvor mange par, der anvender metoden i Danmark. Men der er næppe tvivl om, at metoden er kendt af de fleste i et fast parforhold. Mangler: kæreste.

Sikre perioder ny kæreste - til det

Har druknet mig selv utallige gange under dynen og gør det stadig. Det er 6 måneder siden mit sidste indlæg, og det beklager jeg meget. Tema Artikler Leksikon Brevkasse Ressourcer Tilbud om samtale Materialer. Men tænker ikke så meget over det mere.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *