køn dating dk kundeservice

Med fremhævninger kan du blive fremhævet på det modsatte køns startside. spørgsmål? Er svaret ikke fyldestgørende, så kontakt venligst vores kundeservice. er mand og kun får vist mænd, er det fordi din profil er oprettet med det forkerte køn. Er svaret ikke fyldestgørende, så kontakt venligst vores kundeservice. Hvis du ønsker at komme i kontakt med Dating. dk kundeservice, så venligst benyt vores kundeservice under punktet " Kundeservice ". Derudover kan du ringe til.

Køn dating dk kundeservice - skulle Herlev

Hent nyeste Safari. Hent nyeste Internet Explorer. Tryk på App Store på hjemmeskærmen på enheden. Hent nyeste Internet Explorer. FirefoxChrome og Safari. Vi er klar til at hjælpe dig. Beskriv årsagen til din henvendelse:.

Køn dating dk kundeservice - kan

Jeg kan ikke logge ind. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Hent nyeste Firefox. Derudover kan du ringe til os på tlf. Med fremhævninger kan du blive fremhævet på det modsatte køns startside. Hent nyeste Firefox . Ønsker du at udnytte fortrydelsesretten, må du straks efter køb logge af og ikke logge på igen og kontakte kundeservice for at informere, at du har fortrudt dit køb. Hvis du ønsker at komme i kontakt med Dating. dk kundeservice, så venligst benyt vores kundeservice under punktet " Kundeservice ". Derudover kan du ringe til. Herudover skal du angive hvilket køn du er, din fødselsdato samt postnummer. Lignende spørgsmål Du kan sende en e-mail til os på kundeservice @ dating. dk.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *