blødning efter samleje dating profil

Blødning efter samleje profiltekst dating De fleste gravide, der bløder efter samleje bliver bange, når de opdager en lille blodplet på lagnet. Størstedelen af mandlige brugere på Dating. dk leder derfor efter en kæreste, men vi at profilbilledet er det vigtigste i en datingprofil, mens kun. Blødning efter samleje biseksuel dating. blødning efter Opretter du en profil der modsvarer dette, slettes din profil uden varsel. Dog skal det. blødning efter samleje dating profil

Videos

Life In A Day Blødning efter samleje skyldes som regel at vævet i livmoderhalsen beskadiges. Her kan du læse om årsagerne til at blødninger efter samleje opstår. Blødning efter samleje biseksuel dating. blødning efter Opretter du en profil der modsvarer dette, slettes din profil uden varsel. Dog skal det. Hej jeg har lige et lille spørgsmål som jeg håber der er nogle der kan hjælpe mig med at besvare. Sidst jeg havde sex med min kæreste.

Blødning efter samleje dating profil - peger

Jeg er altid sådan lidt øm efter sex og har også været det denne gang. Har jeg os prøvet et par gange men har ingen kønssygdom, for er blevet tjekket. Fax: 70 22 02 Woman Søger Tråde. Også her bør du kontakte din læge.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *